Известие

Collapse
No announcement yet.

Благодаря ви, момчета!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря ви, момчета!

От все сърце - и аз и Спаска (така се казва моята кола) .
    Мисля, че проблемът ми може да се каже, че е решен (за щастие не се наложи да стигна до Киро Алфата ).
    Оказа се аналогичен на един от описаните - в резултат на малко каране и не съвсем изряден термостат е пълнила бензин в маслото-поне такова е заключението на човека, който прави ремонта.
    Той смени термостата и на този етап трябва да я покарам известно време преди да сменя и маслото. Надявам се проблемът ми наистина да е бил този и да сме го разрешили успешно, защото благодарение на моята Спаска от известно време насам освен хастара в портмонето си друго не мога да видя.
    Причината да се включа във форума още веднъж, обаче, беше отзивчивостта и човещината, на която се натъкнах тук - позабравени качества, които ми помогнаха да преодолея период на тотално объркване и безпомощност.
    Благодаря за вашата подкрепа и съпричастност - дано винаги да ги носите в себе си и някой ден, ако се организирам и престраша, може би и аз да се влюча в някоя от вашите срещи...
    Успех и до скоро!
    Алфа Ромео 145 1.4 - бензин, април'96г.;
    Двигател: Боксер

Re: Благодаря ви, момчета!

Първоначално публикувано от venigma
    ...
    радвам се, че проблема е намерен и отсранен дано за в бъдеще Спаска се държи по прилично
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Много се радваме когато можем да помогнем

Ако както твърдиш се грижиш за Спаска и тя ще ти се отблагодари Само още един съвет внимавай на какви доктори я водиш да не и объркат диагнозата
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Грижи се добре за Спаска и ще разбереш, че тя много взема, но и много дава. Тя просто е един страхотен автомобил. Натискай по-яко газта и ще се убедиш в това.
        146 1.6 TS 01.97

Comment

успех наистино

НО предвид на затоплящото се време навън, аз бих сменил първо маслото след което термостата
          това разбира се ако проблема е финансов, инак най-добре и двете

но ако наистина имаш бензин в маслото не те съветвам да караш изобщо автомобила до подмяната му
          (освен естествено ако не караш с Мотул Леман, който запазва свойствата си дори при 30%-но смесване с други флуиди)

Comment

Working...
          X